Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
26 aprilie 2012, 10:07 Diaspora moldovenească views 16741
26 aprilie 2012, 10:07 Diaspora moldovenească views 16741

Moldoveanca Xenia Deli dorește promovarea imaginii țării sale

Xenia Deli, modelul din Tighina care face legea la Hollywood, e necăjită că admiratorii din țara ei de adopție nu știu unde sau ce e Moldova, relatează publicația Enational. Moldoveanca este unul dintre cele mai apreciate modele din Statele Unite, de care au început să se teamă pînă și modelele de la Victoria’s Secret, a poposit pe coperta ediției americane a revistei FHM. Reușita profesională absolut remarcabilă a tinerei din Tighina a fost, însă, umbrită de un mic amănunt. Chiar pe copertă, redactorii, în loc să spună că Xenia e moldoveancă, au prezentat-o ca fiind din Rusia.

Mîndră de originile sale, Xenia s-a cam supărat, dar s-a și văzut nevoită să recunoască un lucru. „Cred că jurnaliștii au scris Rusia pentru că aici, în SUA, nu sînt prea mulți oameni care să știe pe unde e Moldova sau măcar ce anume a fost URSS-ul. Ori de cîte ori spun în America faptul ca sînt din Moldova, nimeni n-are habar despre ce vorbesc”, a povestit supărată Xenia.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1895
Populația:
453 locuitori

Alexandrovca este un sat din cadrul comunei Trifăneşti, raionul Floreşti. Satul este situat pe malul stîng al rîului Căinari, la distanța de 20 km de oraşul Floreşti și la 129 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 453 de oameni. Satul Alexandrovca a fost înființat în anul 1895.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.